Etusivu | Ajankohtaista | Yhteystiedot

Majoitus Tampereella

Kaikki Tampereen hotellit listattuna kätevästi yhdellä sivulla. Voit varata huoneen suoraan superhinnoilla yhteistyökumppaniltamme Bookings.com:sta.

Ajankohtaista


Hotellityöntekijät paljastavat

12.2.2013

Reddit verkkosivulla on artikkeli hotellityöntekijöiden paljastuksista. Hotellit eivät ilmeisesti kauhean tarkkaan seuraa työntekijöitään. Vesilasit huuhdellaan kuumalla vedellä ja päiväpeittoa ei edes pestä!

Lue lisää törkyjuttuja

Lähde www.hostelsofia.fi

Hostel Sofia suljettiin

14.8.2012

Hostel Sofia lopetti toimintansa 5.8.2012. Tampereella toimii vielä muutama edullinen hostelli, kuten esim. Dream hostel ja hotelli Ville.

Näytä edulliset hotellit Tampereella

Lähde www.hostelsofia.fi

Tampereopas avattu

24.7.2012

Lisäsimme sivuille Tampereoppaan, johon on tarkoitus kerätä mielenkiintoisia paikkoja ja tekemistä Tampereen vierailun aikana. Lisää paikkoja lisätään pikkuhiljaa.

Katso Tampereopas

Hotelliprostituutiota Omenahotelleissa

10.11.2011

Seurakunnat Tampereella haluavat auttaa prostituoituja. Pro-tukipiste perustettaisiin kohun keskellä pyörineeseen Omenahotelliin. Aamulehti nosti viime kuussa julkisuuteen Omenahotelleissa toimineen prostituutioringin. Kiinteistö on seurakuntien omistuksessa.

- Ilmiön tunnistaminen on vielä lapsenkengissä. Tunnistamisosaamista ei ole kovin paljon, eikä meillä ole sovittuja järjestelmiä siitä, miten sitten toimitaan kun jotain ihmiskauppaan viittaavaa havaitaan, sanoi Päivä Ahtiala.

Lähde www.aamulehti.fi

Dream Hostel voitti Vuoden hostelli palkinnon

20.7.2011

Viime huhtikuussa avattu Dream Hostel on voittanut Suomen Retkeilymajajärjestön Vuoden Hostelli palkinnon. Vuosittain annettava palkinto jaetaan toiminnallisesti positiivisesti erottuvalle hostelllille. Dream Hostellia on kehuttu mm. sisustuksesta ja hyvistä yhteystiloista.

Dream Hostel, Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere. Hinnat alkaen 19,50 €. www.dreamhostel.fi

Lähde www.pallontallaajat.net

Hotelliyöt hinnat pysyneet lähes samalla tasolla 7 vuotta

1.7.2011

Hotels.com:n Hotel Price Indexin mukaan hotellien hinnat Euroopassa ovat laskeneet 1 prosentin vuoteen 2004 verrattuna. Hinnat ovat vaihdelleen paljon vuosien saatossa, mutta pitkällä tähtäimellä pysyneet tasoissa.

Verrattuna vuoteen 2009, 2010 hinnat laskivat Suomessa 5%. Suomi oli harvoja Eurooppalaisia maita, jossa hinnat laskivat.

Lähde Hotels.com Price Index

Tampereelle 20-kerroksinen hotelli?

7.2.2011

Yhdysvaltalaisen arkkitehtitoimisto Studio Daniel Libeskindin visioissa Tampereelle ratapihan päälle rakennetaan 20 kerroksinen hotelli. Hotelli tulisi osaksi suunniteltua monitoimihallia, jota kaavailee Tamperen Keskusareena. Toimitusjohtaja uskoo, että Hotelli valmistuu viimeistään 2018

Lue alkup. juttu Iltalehdestä